Dekoracije

Dekorativna rasvjeta u vrtu

dekorativna-rasvjeta

Želite stvoriti romantičnu atmosferu, a elegantan okoliš kuće pretvoriti u vrtnu idilu? Istaknite poneke detalje i poigrajte se različitim trikovima. Jedan od bitnijih je noćna rasvjeta, koja će Vaš vrt podići na višu razinu i stvoriti osjećaj ugodne atmosfere, relaksacije i  intimnosti.

Uključite rasvjetu u vanjsku dekoraciju vrta. Lijepa vrtna rasvjeta će istaknuti prirodnu ljepotu Vašeg cvijeća i drveća, osvijetliti vrtlarsku stazicu dajući dojam sigurnosti. Osvijetlite ono što želite istaknuti!

Koju rasvjetu upotrijebiti?

Danas najpoznatija led rasvjeta sa solarnim napajanjem se najviše preporučuje, u kojoj solarne ploče akumuliraju sunčevu energiju, a navečer tu istu energiju koriste za osvjetljenje. Manje se i zagrijava što omogućuje bliže postavljanje i potpuno osvjetljenje biljaka, a kao takve su idealne za postavljanje na bilokoje mjesto u Vašem vrtu.

Savjet

Ako u Vašem vrtu postoje stepenice, fontanica, cvjetne gredice koje želite osvjetliti, jezerce ili čak manji bazenčić, dodajte im notu dekorativnosti uključenjem led rasvjete. Pokušajte ugraditi lampice u stepenice ili uz zid, a u vodu možete staviti i vodonepropusne svjetiljke. Stvorite svoju oazu mira i opuštanja kroz vodeni spa efekt rasvjete! Poigrajte se i bojom svjetla!

Komentiraj

Komentara

Ostavite komentar